Press "Enter" to skip to content

Vi bliver flere og flere

Med det mener jeg tedrikkere. Om det bare er en modedille, eller om det er fordi verden er blevet mindre og de rigtig ode ting er komme vores vej, det ved jeg ikke, men jeg glæder mig over, at det er lettere for mig at finde rigtig god te. Den slags te, jeg kan lide at drikke. Kender du ikke forskellen, så prøv en te fra de bedste skud fra teplanten og smag forskellen selv. Det er som en eksplosion af smag i munden, og der er nuancer, du ikke havde troet var muligt i te.

Alle farver og typer

I Asien er te så meget mere, end det er hos os. Det er ikke kun en drik, det er også medicin, og der kan være meget faste regler for, hvordan te skal serveres. For mig skal den smage godt og brygges rigtigt, og som medicin er det kun den mentale fornøjelse, jeg bruger den til.

Men en god kop te gavner nu altid. Det er ikke sværere at lave en kaffe, og som supplement eller erstatning er det lige sagen. Der er den grønne, der ikke skal trække så længe og heller ikke i så varmt vand, og den klassiske sorte, der er en tand mere fermenteret, og som har en kraftigere smag.

Jeg er mest til de klassiske

Der er lige så mange muligheder for smagsvarianter, men jeg er personligt mest til den helt klassiske te. Men kun i den kvalitet, som jeg finder hos https://www.carstensens-tehandel.dk/te-the.html. Det kan ikke svare sig at gå ned på udstyr, som rigtig mange siger, og det gælder altså også te.

Jeg vil have det bedste af slagsen fra hele Asien, og det får jeg her. Sammen med en fantastiske service, gode priser og hurtig levering, så har jeg altid den te, jeg har lyst til at drikke.