Press "Enter" to skip to content

Prøv en håndlavet sko, det er luksus på et nyt niveau

Rigtig mange af os lider af forskellige skavanker, når det kommer til vores fødder. Det er også en del af kroppen, der bliver udsat for rigtig meget forskelligt gennem livet, så er du en af dem, så er du i hvert fald ikke alene. Men du har sikkert haft svært ved at finde sko, der er gode til lige dine fødder.

Håndsyet luksus i et flot design

Mange tror ikke, at der findes sko og støvler, der lever op til denne beskrivelse, men jo, det gør der. Mærket hedder Arcopedico, og det har faktisk været på markedet i mange år. Desværre har det aldrig fået den opmærksomhed, som det fortjener.

Alle sko og støvler er med dobbelt svang. Det giver endnu bedre støtte, lige meget hvilke slags fødder med problemer, du måtte have. Skoene kan samtidig vaskes i maskine, der gør det nemt at holde dm. Sålænge du husker at vaske sålerne nænsomt i hånden.

Er du mere til sko og støvler i læder, så findes de også i sortimentet, også hvis dine lægge er bredere end de flestes. Det er nemlig lige det, der kendetegner godt fodtøj, at det er lavet til alle typer, for alle skal have adgang til gode sko.

De fylder heller ikke noget

Mange af skoene er enten strikkede eller i lycra, og det betyder, de kan mases sammen, så de ingenting fyder. Perfekt til alt fra rejser og opbevaring, eller bare hvis de skal pakkes væk derhjemme til næste sæson.

Det her er virkelig muligheden for at forkæle ikke kun din ryg, men også dine ben og din ryg, der vil få lige så stor glæde ved at du går i noget godt fodtøj. Og selvom det er godt for dig og så sundt, som det kommer, så er det stadig smukke sko og støver, du gerne vil ses i offentligt.