Press "Enter" to skip to content

At læse en god bog

Der er ikke tid nok til alle de gode bøger og historier, der er skrevet. Men jeg finder tiden til at nå så mange af dem som muligt. Når børnene ser film og tegnefilm på deres tablets, så læser jeg. Vi kan sidde sammen i sofaen med hver vores, dem med høretelefoner og mig med min kindle, og så er vi sammen og hygger, mens vi dyrker vores interesser samtidig.

En tablet til alle bøgerne

Børn er nogle gange dovne, helt som vi andre er det, og derfor tager de ofte min tablet, hvis den er tættest på, eller hvis de ikke lige gider finde en lader. Jeg ved sjældent, hvor den er, og derfor har jeg anskaffet mig en kindle i stedet. Den er rigtig god at læse på. Skærmen er jo skabt til det, og det er tydeligt. Den ar en perfekt størrelse og ligger godt i hånden.

Desuden er det nemt at få nye bøger til dem. Alle de største romaner, og her mener jeg også dem, der er fysisk store, kan nemt være i det lille apparat, og jeg nyder at have det hele samlet et sted, der endda har et indbygget bogmærke.

Nemt at få nye romaner til den

Den er nem at bruge og lige så nem at skaffe nyt læsestof til. Jeg bruger nettet til nye bøger til min kindle. Så får jeg det, jeg gerne vil have, og tilgængeligheden af selv de nyeste romaner er øjeblikkelig. Faktisk kan jeg ikke finde noget negativt at sige om hverken min kindle eller der, hvor jeg handler bøger til den.

Skal jeg prøve, så må det være, at den skulle have været opfundet noget før, og at jeg skulle have købt en, så snart den kom på markedet. Den ene er jeg ikke herre over, og med det andet, så vidste jeg ikke, hvor genial, den var.