Press "Enter" to skip to content

Vi skal være af sted længe

For et par år siden solgte vi firmaet, og det indbragte os en del og sikrede både os, børn og børnebørn langt ud i fremtiden, så nu er vi interesseret i at få oplevelser med dem og i at rejse. Det kræver kufferter til os alle. Denne gange skal vi rejse i over 5 måneder, så det kræver lidt mere af vores kufferter, end dem, vi har nu, ville kunne klare, så vi er nødt til at købe nye. Men det er heldigvis ikke svært at finde, hvor vi skal købe dem, for vi faldt for et par år siden over en hjemmeside, hvor vi kan købe kufferter til en god pris, hvor de altid har et stort udvalg, og hvor de leverer hurtigt.

Vi gik i gang med det samme

Vi kiggede ind på den hjemmeside, så snart den lange ferie var bestilt. En ferie, som skulle være nu, inden børnebørnene skulle begynde i skole, og vi andre blev for gamle.

Som altid havde de et enormt udvalg, og de havde også lige de kufferter, som vi skulle bruge, så vi placerede en ordre med det samme og glædede os med det samme over, at vi sparede en masse penge i forhold til, hvis vi havde købt dem andre steder.

Næsten som et deja vu, så kom vores nye kufferter allerede efter et par arbejdsdage. Utroligt det er muligt, men det er det for dette firma. De leverer på alle parametre det bedste, vi har været ude for. Der er ingen slinger i valsen, og har du spørgsmål, så er deres fantastiske kundeservice altid klar med svar og den bedste vejledning i landet.

Vi fik også denne gang den bedste kvalitet, og der er ingen grund til at handle andre steder, når det, som du får her, er så godt, så vi anbefaler alle at bruge dem, for hvem vil ikke gerne spare penge og få kvalitet i samme moment.