Press "Enter" to skip to content

Klassisk eller moderne eller begge dele

Jeg er mest til sølv. Jeg synes, det klæder mig bedre end guld, og derfor er min vielsesring i sølv, og det samme er de andre smykker, jeg bruger. Det betyder samtidig, at alt nyt, jeg gerne vil have, også skal være i sølv, for ellers får jeg det ikke brugt. Det vil heller ikke passe til alt det andet, jeg har, og det vil heller ikke passe til mit ur. Og heldigvis kommer de klassiske margueritsmykker nu også i sølv og hvid. Så er der også muligheder for mig.

Der er mange at vælge imellem

Der er de helt klassiske udgaver, som alle her i landet nok kender. De kommer også i sølv. Men der er også moderne udgaver, der tager den smukke blomst til et andet niveau. Det er faktisk lidt svært at vælge imellem de mange smukke smykker, men der er jo ingen, der siger, man skal nøjes med et. Det kan sagtens være flere, der kan bruges sammen eller hver for sig sammen med andre smykker.

Der er mange udgaver derude, men jeg vil have de rigtige af slagsen. Dem, der er lavet af Lund Copenhagen. De er ikke kun smukkere, det er den helt rigtige marguerit – også når guld er udskiftet med sølv. Du vil ikke være i tvivl, når du ser dem og så ser de andre. Jeg fandt en hjemmeside, der har hele udvalget fra Lund Copenhagen, og det er nu stort set min ønskeseddel.

En gave til mig

Men det kan være svært at vente til fødselsdag og jul, så derfor har jeg valgt en ring, som jeg vil have som en gave til mig selv med det samme. Lidt forkælelse i hverdagen, for det fortjener alle at gøre for sig selv bare ind imellem. Jeg glæder mig rigtig meget, til den kommer frem.