Press "Enter" to skip to content

Støt regnskoven i din e-handel

Der er mange ting, der går mig på sinde. Men en af de ting, de har påvirket mig mest, er absolut vores regnskov og det faktum, at den er under gevaldigt pres. Presset kommer fra lokale bønder og globale virksomheder, der brænder skovarealer ned for at få mere plads til at dyrke afgrøder. Og selvom nogle af dem gør det af et godt hjerte for at have mere mad, så folk ikke skal sulte, har det alligevel alvorlige konsekvenser, at vi lige så stille skal til at affinde os med, at der måske om mange år ikke er mere regnskov tilbage, fordi det hele er brændt ned. Heldigvis har jeg fundet en måde, hvor du kan støtte op. Det kan du gøre ved at handle på webshops, der har et regnskovscertifikat. Disse webshops giver en del af deres penge til at støtte op om de folk, der sikrer sig, at der også er regnskov i fremtiden. Der er altså mennesker, som kæmper en kamp for, at det ikke skal være muligt at rydde regnskoven. Det, synes jeg, er er en super god idé. Jeg ønsker nemlig også, at der skal være regnskov, når mine børn og børnebørn vokser op i denne verden. Alt andet, mener jeg, vil være synd og skam. Derfor støtter jeg glædeligt op om projekter, der har i sinde at sætte fokus på at bevare regnskoven. Og jeg synes også, at du bør gøre det samme. Det kan jeg absolut anbefale dig. Det giver dig også en god samvittighed at støtte et godt formål. Her kan du læse mere om regnskoven

 

 

Tak, fordi du læste med. Jeg håber inderligt, at også du vil være med til at støtte op om, at vi i fællesskab kan bevare regnskoven; et fantastisk stykke natur, som vi har her i verden. Og som ikke må spildes!