Press "Enter" to skip to content

Guide: Hvor skal du holde ferie i Italien?

Står du i den heldige situation, at du har besluttet dig for at holde din næste ferie i Italien? Så kan du godt allerede nu begynde at glæde til at bo i et både hyggeligt og smukt land. Det har både sine fordele og ulemper, at du næsten kan tage alle steder hen i Italien og blive positivt overrasket over, hvor smukt og hyggeligt der er. Det kan nemlig være rigtigt svært at vælge, hvor du skal tage hen i Italien med de mange gode muligheder. I dette blogindlæg vil du blive præsenteret for tre forskellige destinationer i Italien, du med fordel kan besøge. 

Toscana

Det er ikke tilfældigt, at du bliver præsenteret for den norditalienske perle, Toscana, der med sine charme har alt, hvad du behøver for at få en hyggelig ferie. Du kan besøge mange af de flotte byer i Toscana, og få et rigtigt indblik i den norditalienske livstil. Her er der blandt andre populære byer som Firenze og Pisa, som har en masse smukke seværdigheder. Her kan det varmt anbefales, at du lejer en feriebolig toscana, som kan give dig et unikt indblik i Italien

Milano

Hvis du er mere interesseret i en oplevelsesrig storbyferie, så er Milano et fremragende bud. Her kan du også leje en feriebolig eller en ferielejlighed i en af verdens største modebyer. Er du også til sport, så er der gode muligheder for at se en fodboldkamp på det legendarisk stadion i Milano, San Siro. 

Rom

Ønsker du at lære mere omkring italiensk historie og rigtig gå på opdagelse, så er Rom et fantastisk sted at holde ferie. Det er en af de få italienske storbyer, der stadig har beholdt den unikke og autentiske italienske stemning. Hvis du er historieinteresseret, så bør du besøge Colosseum, hvor der var gladiatorkampe for mange år siden.