Press "Enter" to skip to content

Den bedste start på en festdag

Vi havde valgt et alternativt bryllup, og det hele skulle starte med, at vi skulle mødes og spise brunch, så skulle vi videre til et sted i naturen, hvor selve vielsen ville foregå, og så skulle vi derefter tilbage til festlokalerne, hvor der ville være lidt at spise og så musik og fest til den lyse morgen, eller hvor når du nu ville i seng.

Min dag

Jeg kunne ikke selv stå i køkkenet, så der var kun en mulighed, at bestille brunch ud af huset og så håbe på, der var et cateringfirma, som kunne levere noget, som i det mindste var spiseligt, for alt for ofte er catering noget, som ikke holder den højeste standard.

Denne gang skulle al min kritik dog forstumme, og jeg skulle stå tilbage med store smil og nyde, at den brunch, som vi fik leveret, var i særklasse. Det bedste jeg har smagt fra et cateringfirma nogensinde.

Perfekt hele vejen igennem

Maden kom i god tid, og den var dejlig varm og flot præsenteret på fadene. Og dem, som kom med maden, var klar med at forklare, hvad der var brugt af ingredienser, hvilket var nødvendigt, for vi havde nogle stykker med allergier, som helst ikke skulle blive syge.

Så snart brunchen kom på bordet, så var der stille, for der blev spist, og derefter så var der mange, som snakkede om den fantastiske kvalitet, der var blevet leveret. Maden var så lækker, at der var flere, som tog adskillige ture med fyldte tallerkener, og de spiste efter eget udsagn alt for meget, men det er svært at lade være, når hver bid er en himmeriges mundfuld.

Vi havde heldigvis også bestilt maden til senere hos samme firma, og der skuffede de os heller ikke. Så imponerende, og vi glæder os over, at ikke kun vi, men også alle de andre gæster var glade for maden, og det hele var til en pris, som var langt billigere, end vi troede muligt.