Press "Enter" to skip to content

Lavet med kærlighed

Er maden lavet med kærlighed og gode råvarer, så smager det så meget bedre. Den slags, du kan lave derhjemme, og den slags, du får på gode restauranter. Men når det kommer til catering, så er det ikke den slags tanker, jeg normalt har. Jeg ved, jeg ikke er den eneste, der tænker sådan, men når der kommer rigtig mange gæster, så skal der findes nogen, der kan levere mad til alle.

Den største udfordring

Der var ikke andet for end at kaste mig ud i projektet. Jeg er altid i god tid med den slags, for venter man for længe, så kan de bedste sikkert ikke levere. Noget jeg ikke havde behøvet at bekymre mig om, skulle det vise sig. Kvalitet var en anden ting, jeg ikke skulle bekymre mig om. Rent faktisk fik jeg alt det, jeg gerne ville have og mine gæster lige så.

Det skyldes ene og alene ebuffet, der var det firma, jeg valgte. Jeg blev med det samme betaget af alle deres muligheder for forskellige retter og beskrivelserne på deres hjemmeside. Et professionelt udseende gør rigtig meget for mig. Dernæst så jeg alle de positive anmeldelser de havde fået, for det er lige så vigtigt, at andre kunder har være tilfredse. Så valgte jeg at bestille med det samme.

Dagen kom – og blev en stor succes

Ja det kan jeg også takke dem for, for den mad var himmelsk. Det hjælper altid med at gøre en god stemning endnu bedre, og der blev leveret mad, der var lavet med kærlighed. Jeg var meget imponeret over det hele, men også over, at der var så rigeligt til alle gæsterne til den pris.

Det blev en dag, som jeg vil tænke tilbage på med glæde, og jeg bemærkede bestemt de mange kommentarer til både maden og selve festen. Sådan ser en succes ud.