Press "Enter" to skip to content

At være online hele tiden

Det kan være rigtig frustrerende, at alle forventer, at du er online hele tiden. Alle har mobiltelefoner, og de har dem med alle steder efterhånden, så du kan altid få fat på folk. Nogle gange er det bare frustrerende, men der er også fordele ved at kunne være på. For mig er det at sætte telefonen på lydløs og så bruge den til at læse e-bøger på i stedet.

Jeg har altid bøger ved hånden på den måde

Jeg er blevet helt vild med, at jeg ikke behøver tage en bog med, når jeg skal nogle steder hen. Bøger er mit et og alt, men de fylder og vejer. Nu tager jeg bare min telefon frem, og så er jeg i gang med at læse. Den husker endda, hvor langt jeg er nået. Ret genialt synes jeg.

Mangler jeg noget at læse i undervejs, så er det mindst lige så let at skaffe noget nyt med det samme. Jeg går bare ind på politikenbooks, og så finder jeg noget, jeg gerne vil læse. Det kan være alt fra opbyggende ord til en historisk roman. Det vigtigste er, at der er tale om en god bog, der kan holde mig fanget fra start til slut.

Smuglæs inden du køber

På denne side kan jeg læse lidt i smug, inden jeg køber en nu bog. Det at kunne få et uddrag gør det lettere for mig at vælge det til og fra, jeg gerne vil læse. Det fungerer rigtig godt, især når det er forfattere, jeg ellers ikke kender i forvejen. Det er derfor nok også med til at få mig til at købe endnu flere bøger, men det er absolut ikke noget, jeg er modstander af.

Baer det, at jeg kan have dem alle med mig hele tiden, det gør noget for mig. Det er kommet for at blive.