Press "Enter" to skip to content

Jeg havde ellers aldrig overvejet et ur

Når man som mig er vokset op med mobiltelefoner, så er ure ikke længere noget, man tænker over. Uret er alligevel ved hånden, så at få et til, jeg kunne have rundt om håndleddet, det virkede helt ligegyldigt for mig. Det var ikke noget, jeg hverken kiggede efter eller ønskede mig. Lige indtil Daniel Wellington blev en ting. Der gik det op for mig, at jeg faktisk gerne ville have et ur.

Det er enkelt og moderne

Det, jeg bedst kan lide ved de ure, er, at de ikke er store, prangende og fyldt med små sten. Det er ikke min stil på nogen måde. Urkassen er meget flad, som er med til at understrege det rene og minimalistiske i uret, og selvom designet er simpelt, så er det valg af farver, urskive og rem, der er med til at give det så meget mere.

Selve remmen eller lænken kan du i øvrigt selv skifte ud med en anden, så hvis du en dag synes, at du vil have noget helt andet, men uden at skulle købe et helt nyt ur, så er det rigtig nemt.

Gaven til mig selv

Jeg vidste, at jeg ville have et rigtig feminint dw ur i rosaguld og med meshlænke. Jeg er nemlig også til det meget elegante. Jeg er samtidig til nethandel, hurtig levering og gode priser, og derfor fandt jeg det selvfølgelig online. Det er lettere, og der gik ikke to dage, før jeg havde mit nye ur om håndleddet. Rigtig imponerende og lettere end at skulle ind i en forretning, der måske ikke lige har dét på lager, jeg gerne ville have.

Nu bliver jeg næppe typen, der vil købe mange ure til mig selv, men der var meget andet godt på den hjemmeside, så jeg kan sagtens se mig selv købe gaver til venner og familie hos dem.