Press "Enter" to skip to content

Fly bliver også forsinkede

De fleste har en idé om, at det at tage i lufthavnen involverer at være der i god tid, tjekke ind, shoppe rundt i alle de spændende toldfrie forretninger, boarde flyet, og så er du på vej mod din destination. Men ligesom dit tog eller din bus kan blive forsinket, så kan flyet også være det. Det betyder, at du kan strande i en lufthavn på ubestemt tid.

Det er lidt som at være fanget

Det, der er mest frustrerende ved denne situation, er, at du reelt ikke har mange muligheder. Du kan ikke forlade lufthavnen på nogen måde, men må bevæge dig rundt på et begrænset område med de muligheder, der er der.

Dog er der noget fornuftigt, du kan bruge lidt af din tid på, og det er at gå ind på hjemmesiden https://skyhelp.dk/, hvor du kan søge om en kompensation i forbindelse med, at dit fly er forsinket.

Du kan nemlig meget vel være berettiget til en kompensation, når flyet er forsinket, og hvem vil ikke gerne have det? Det var det, jeg gjorde, da mit fly var forsinket, fordi det for mig altid er bedst at alliere sig med nogle, der kender området indgående, og som ikke tager sig for godt betalt for lige den service.

Hurtig hjælp og penge på kontoen

Ikke kun modtager du en besked fra dem, inden der er gået et døgn. Du får også lynhurtigt din kompensation sat ind på din konto. Det er også først her, du skal betale for deres service, og det tiltalte mig rigtig meget.

At det så også var rigtig nemt at søge om det hos dem, fordi det er ganske få oplysninger, de skal bruge, det gør det bare endnu bedre. Men når alt kommer til alt, så er det kompensationen, jeg fik, takket være dem, som jeg sætter mest pris på.