Press "Enter" to skip to content

Det virker bare

Som forældre ved jeg, at der er mange ting, som du ikke kan undvære i din hverdag, og som altid er med til at gøre hverdagen lidt lettere. En af de ting er pebermynteolie. Jeg bruger det i alt, fra juleslikket til forkølelser, og det er med i sportstasken hos mig til at varme de gamle muskler op.

Alle bruger det hos os

Min kone bruger pebermynteolie til mange forskellige ting i hverdagen, så det er bestemt noget, som vi ikke kan undvære, men det har dog været noget af en udskrivning hver gang, for vi bruger let 5 flasker om måneden og væsentligt mere, når det bliver koldere, og der er forkølelser og ondt i halsen.

Vi har faktisk brugt så mange penge på det, at vi har snakket om, at vi skulle finde et sted, hvor vi kunne få det billigere, så vi havde begge kigget lidt rundt, og det var bestemt ikke i de lokale forretninger, hvor vi skulle finde det.

Det er billigst på nettet

Vi fandt dog ved hjælp af en tenniskammerat hurtigt et sted på nettet, som han også brugte, og de havde ægte japansk pebermynteolie og mange andre hverdags-remedier i deres sortiment, noget som vi bestemt skulle se nærmere på.

Vi havde dog nogle forbehold, for priserne virkede alt for lave i forhold til, hvad vi havde betalt andre steder, så vi bestilte kun en enkelt flaske pebermynteolie, og så ventede vi. Allerede efter nogle få dage kom vores pakke frem, og vi bruge med det samme lidt af olien, og vi var imponerede, for der var ingen forskel i virkning og kvalitet. Det var kun prisen, som var meget lavere, og så leverede de hurtigt. Vi har siden købt flere andre hverdagsprodukter samme sted, og vi har med alt været lige tilfredse, vi sparer penge, får varen leveret til døren, og vi får samtidig rigtig god kvalitet på alle varer.