Press "Enter" to skip to content

Få lidt ud af det, hvis flyet er forsinket

Hvis du ikke er klar over det, så kan du faktisk være berettiget til en kompensation, hvis dit fly er forsinket, aflyst eller overbooket. Der er en masse regler om, hvad du skal gøre som kunde, og hvad du har mulighed for at blive kompenseret for – og i så fald hvor meget.

Der er firmaer, der tager sig af det hele for dig

Jeg skal være den første til at indrømme, at da jeg stod med et forsinket fly, så var det ikke lige alt dette, jeg havde lyst til at sætte mig ind i. Det virkede mere end uoverskueligt for mig, og derfor er jeg rigtig glad for, at der er firmaer, der for et gebyr vil sikre, at du kan få din kompensation. I modsætning til mig har de branchekendskab, og med et minimum af oplysninger kastede de sig ud i opgaven med liv og sjæl.

Jeg fandt det firma, der skulle hjælpe mig, og der var flere rigtig gode grund til at det lige blev dem. De havde for det første mange glade og tilfredse kunder. Allerede det er en god indikator for, at de kan deres kram, og at de vil sikre dig den kompensation, du er berettiget til. Endvidere var det honorar, de krævede ikke nær så højt som det, jeg fandt andre steder. Endeligt var det dem, det blev, for honoraret krævede de først, da kompensationen var sikret.

Jeg ville vælge at bruge dem igen

Jeg må sige, de var mere end bare effektive. Jeg troede nemlig ikke helt på, at jeg ville have min kompensation i løbet af maksimalt et døgn, men mine tanker om dette blev vitterligt gjort til skamme.

Seksten timer. Mere tog det dem ikke at sikre mig min kompensation i forbindelse med mit forsinkede fly.