Press "Enter" to skip to content

Skab ny dybde og rum med tapeter

Mode kommer og går, også når det gælder indretning, og mange vælger at følge det, der er moderne lige nu. Men der er også sådan nogen som mig, der vælger det, der bliver moderne i morgen. Det er sjovere at være på forkant med moden og lege med farverne og skabe et hjem, der ikke er som noget andet.

Du kan skabe et rum med tapet på væggene frem for maling

Danske hjem har været gennem rigtig meget de sidste årtier. Der var hessian, som mange stadig finder hos deres bedsteforældre, og hjemme hos dine forældre der kan der stadig findes savsmuldstapet. For mig er det helt glatte vægge med ens brunlige nuancer, der ses i hjemmene rundt omkring, men ikke hjemme hos mig.

Jeg har nemlig valgt, at hele mit hjem er pyntet med fototapeter. Hvert rum har sit eget tapet, som er med til at understrege hvilken type af rum der er tale om. Fra en rå og moderne stue til et hyggeligt og romantisk soveværelse. Hvert rum kommer til at tale sin egen historie, og det adskiller dem tydeligt fra hinanden, og mine er alle fra https://www.tapeteksperten.dk/fototapet-og-fotostat.aspx.

Mange valgmuligheder og mange muligheder for variation

Som med farven på væggene og det helt rigtige spisebord, så betyder valg af farver og mønstre til mit tapet rigtig meget. Lad dig først og fremmest inspirere af det, du godt kan lide. Dernæst skal du kigge på rummets størrelse og type, men også på lysindfaldet.

Smukke tapeter skal kunne ses, og hvis du vælger et med et markant mønster i det ene hjørne eller en stor figur, så skal det ikke dækkes af møbler eller billeder på væggen. Der skal du vælge et med et gennemgående mønster i stedet, for det passer bedre til denne type af rum. Den anden type er gode i meget åbne rum, hvor mønstret bliver en integreret del af din indretning.