Press "Enter" to skip to content

Det er muligt at flage med dit logo uanset vind og vejr

Der hersker ingen tvivl om, at det altid blæser her i landet. Det kan være en dårlig kombination med det at flage, især som virksomhed, hvor det ikke er muligt at se navn og logo, hvis flaget vikler sig rundt om flagstangen. Samtidig er der noget sjovt og charmerende over flag, men der er løsninger, der kan klare vejret uden problemer.

Løsningen hedder beachflags

Det er et kraftigt flag, der spændes på en mindre stang, og som efterfølgende sikres i en fod. Der er mulighed for at bruge dem både inde og ude, og det sidste er bestemt en fordel, for de blæser ikke væk, og logoet kan på ingen måde blive krøllet og dermed ulæseligt.

Derfor er det dem, vi bruger. Vi skilter gerne udenfor, og jeg har endnu ikke set et vejrfænomen, der kan slå disse flag af pinden. Solen har ikke succes med at blege trykket på nogen måde, og regn og vind bider ikke på det. Den eneste måde at skjule et beachflag, der er fremstillet af https://www.trykpriser.dk/beachflag, er en voldsom snestorm, hvor det sner til, eller virkelig tæt tåge.

De er nemme at flytte

Selvom de er solidt plantet og ikke bevæger sig for meget, så er de stadig så nemme at flytte, at det ikke er noget problem at få dem ud hver morgen, når vi åbner, og få dem ind igen, når det er blevet fyraften for de sidste ansatte.

Det er imponerende, at du her får et produkt, der er nemt at betjene, men som samtidig er så modstandsdygtigt. Det er den perfekte kombination inden for trykkerikunsten, og for mig er det samtidig også den perfekte måde at gøre reklame for os selv på i et land, hvor det altid regner og blæser, og hvor der ofte er en masse begrænsninger for muligheder til udendørs reklame lige der, hvor dine kunder skal finde hen.