Press "Enter" to skip to content

3 tips til et personligt hjem

Det er ikke altid den nemmeste opgave, når man skal indrette eller udsmykke hjemmet. Mange har en holdning til, hvad der virker bedst, og hvad der passer sammen, men sandheden er nok, at det altid vil være et individuelt spørgsmål, som kun kan besvares af dig selv. Det er dog stadig altid en god idé at lade sig inspirere udefra, selvom man måske ikke tager rådet direkte ind i hjemmet. Men hvordan skal man egentlig lade sig inspirere, når der findes så mange muligheder? Her kommer tre tips til at skabe et personligt hjem. 

Kort fra Sumopix

Er du vild med verdenskort eller Danmarkskort, så skulle du måske overveje at få et i dit eget hjem. Mange lader sig inspirere, når de kigger på et geofrafisk kort, og hvis du er en af dem, så vil du helt sikkert blive glad for et kort fra Sumopix. De er flotte, og farverne er virkelig gode. Og så er et kort bare starten på de mest fantastiske samtaler, hvor man drømmer sig væk til eksotiske steder eller taler om de mange rejser, man har været på. 

Det er dog ikke kun sjovt, når man har et kort hængende – det er nemlig også rigtig pænt til hjemmet. Farverne passer flot til mange ting, og det er æstetisk rigtig lækkert med et Danmarkskort eller verdenskort. Måske det også er noget for dig?

Kig her, hvis du er klar til at lade dig inspirere på nettet: http://dk-geografiskekort.dk/ . 

Er du interesseret i produkter fra Sumopix, kan du læse en række blogs, som sætter fokus på netop deres produkter. Det kan være med til at inspirere lidt ekstra. 

Gør det simpelt 

Et hjem kan hurtigt blive rodet med rigtig mange ting, så tænk på, hvordan du holder det nogenlunde enkelt. Det betyder ikke, at du bare skal gøre det helt upersonligt og kedeligt, for så er der slet ikke noget personlighed over det. Det handler mere om, at du udvælger de ting, du allerbedst kan lide og går med dem. 

Lyset 

Lys er noget af det vigtigste, hvis du vil skabe et smukt og hyggeligt hjem. Tænk over, hvordan du sætter møblerne, så du udnytter dagslyset mest muligt. Er det ikke helt nok, kan du selvfølgelig vælge at have specielle lamper og på den måde skabe det lys, du finder nødvendigt. Det kan du eksempelvis gøre med LED-belysning, som kan indstilles på mange måder, og som giver andre muligheder end normale pærer.