Press "Enter" to skip to content

Sådan finder du den perfekte firmafrugtordning til din arbejdsplads

Har du ansvaret for at bestille firmafrugt til medarbejderne i den virksomhed, hvor du er ansat, så kan det måske godt virke lidt uoverskueligt at gå på nettet og finde frem til en god leverandør. Hvilke kriterier skal du vælge efter, og hvilke overvejelser bør du gøre dig, før du tegner et abonnement på en firmafrugtordning?

Kriterier for valg af frugtordning

For det første skal du beslutte dig for, om det skal være en kasse med lækker håndfrugt, der let kan indtages ved skrivebordet eller tages med i tasken, hvis en medarbejder skal til et møde ude i byen. Det kan også være, at I gerne vil have en frugtkasse, som er mere varieret, og som ud over håndfrugt også indeholder druer, snacks, eksotisk sæsonfrugt, melon m.m. Frugten skal selvfølgelig være frisk og indbydende at spise. Dernæst skal du beslutte, hvor mange stykker frugt, I ønsker leveret, og hvor ofte skal det leveres? Du kan med fordel også vælge en leverandør, hvor priserne er favorable, og hvor du får meget for pengene. God service betyder også noget, for I vil selvfølgelig gerne have jeres firmafrugt leveret til det aftalte tidspunkt af et serviceminded personale. Når du har fået afklaret, hvad der er vigtigt for jer i forbindelse med en firmafrugtordning, så kan du sammenligne forskellige frugtleverandører online og finde den, som passer bedst til jer. Du kan også med fordel læse blogs http://frugtordning-nu.dk og finde mere viden om, hvad du med fordel kan lægge vægt på, når du skal vælge en leverandør.

Ud med usund kageordning og ind med sund og lækker frugtordning

For medarbejderne er det forfriskende med en lækker frugtordning på jobbet, og det er noget, som giver et ekstra energiboost og motiverer dem til at få arbejdsopgaverne fra hånden – især sidst på eftermiddagen, hvor energiniveauet ellers kan være dalende. Ofte bliver kager og slik en usund løsning til at få det sukkerkick, som skal give hurtig energi, men med en firmafrugtordning får medarbejderne et meget sundere alternativ, som de nok skal blive rigtig glade for.

Win-win situation for de ansatte og virksomheden

Med en frugtordning er virksomheden med til at understøtte medarbejderne i en sundere livsstil, hvilken er med til at reducere sygefravær og forebygge livsstilssygdomme som diabetes, kræft eller hjertekarsygdomme. Nogle virksomheder profilerer sig ligefrem på, at de gør meget for at støtte medarbejderne i en sund livsstil ved f.eks. at tilbyde motion i arbejdstiden eller en firmafrugtordning. For både de ansatte og virksomheden er det en win-win situation med en firmafrugtordning, for sunde og glade ansatte præsterer mere på jobbet, hvilket er godt for produktiviteten.