Press "Enter" to skip to content

Endelig fik vi muligheden

Min kone og jeg besluttede os til, efter vi var færdige med studierne, at vi ville blive boende i vores lejlighed, indtil der kom en byggegrund i vores barndomsområde, og vi kunne bygge vores drømmehus. Det hus, vi begge ville elske at o i med vores familie resten af vores liv, og vi ville begge to have, at det skulle være helt nyt.

Fra drøm til virkelighed

Vi havde, mens vi studerede, undersøgt markedet, og vi var meget imponeret begge to over, hvad FBA-huse.dk kunne tilbyde os, for vi var begge ved at uddanne os til arkitekter, og de tillod os at være en stor del af den process, som det er at bygge eget hus og være medbestemmende på materialer, udformning og meget andet.

Vi havde indtil nu kun drømt, men endelig var der kommet en byggegrund, og vi var i gang med en budrunde for at sikre, vi kunne få den. Samtidig vi var allerede i gang med at snakke med FBA-huse.dk, og de har på ingen måde givet os nogen grund til at tro, de ikke kan løfte opgaven, for deres kundeservice og konsulenter virker meget kompetente.

vi har snakket materialevalg og nogle andre småting, der skal til, når den står på byg nyt hus, og de er klar, så snart vi har grunden. Det burde nu bare være en formsag.

Alt fra materialer til udseendet er vigtigt

Vi var klar over, at vi skulle have et hus med vinkler og med materialer, som er bæredygtige. Et hus som er et nul-energihus med alle moderne faciliteter, som kan sikre, vi lever op til grøn energi. Det var dog ikke noget som afskrækkede, og vi kunne næsten ikke vente med at komme i gang, for det var næsten, som om de kunne læse vores tanker, og hvad vi ønskede med dette hus.

Vi havde selvfølgelig en overordnet plan, som vi skulle holde, og vi kunne kun afvige så meget fra den oprindelige plan for et etplanshus, men vi var stadig i stand til virkelig at sætte vores eget præg på det, og vi kunne få lov at vælge til og fra, næsten som vi kunne ønske. Vores knækhus på 200 kvadratmeter ville blive det sted, hvor vi skulle bo resten af vores liv, for det ville virkelig blive vores drømmehus med hjælp fra FBA-huse.dk.

Det bedste er nu at komme hjem hver eneste dag til det perfekte hus og vide, det er bæredygtigt, det er lavet af virkeligt professionelle mennesker, og vi har selv sat vores præg på det.