Press "Enter" to skip to content

babyblogs om alt fra barselslivet til kiddy autostole

Som nybagt mor kan man hurtigt komme til at føle sig utilstrækkelig. Man er hele tiden nervøs for at gøre noget forkert, og man er bange for, at man ikke forstår sit barns signaler. Man er udmattet og træt, og man skal lige vende sig til, at der er kommet endnu et medlem i familien. Det er helt normalt, og man skal endelig ikke lade sig slå ud af den panik, som man kan føle i de første måneder – det bliver nemmere! Som tiden går falder man bedre og bedre på plads i rollen som mor og lærer at slappe mere af. 

Når de første ugers skræk og stress har lagt sig, oplever mange nybagte mødre en trang til at søge svar på forskellige spørgsmål omkring barnet: barnets udvikling, forskellige stadier, det bedste legetøj, den bedste vugge og deslige. Barselslivet centrerer sig selvfølgelig omkring det lille nye familiemedlem, og derfor er det helt naturligt, at der vil dukke mange af den slags spørgsmål op.

Herhjemme i Danmark er det så smart indrettet, at mødre får tildelt et forum, hvori de kan søge svar på netop den slags spørgsmål – nemlig mødregrupper. Her kan man sparre med de andre nybagte mødre og dele tips og tricks. Men mødregruppen er ikke det eneste sted man kan søge svar. Der findes et utal af super gode blogs om baby og børneudstyr. Det gode ved blogs er, at de er tilgængelige døgnet rundt – her kan man altid finde inspiration om udstyr og legetøj eller se hvordan andre mødre klarer barslen.

Hos bloggeren Sneglcille kan man eksempelvis følge med i en tilsyneladende perfekt mors liv og få indblik i, at livet med børn ikke altid er en dans på roser – heller ikke selvom man er blogger. Vil man gerne følge en blog, der kommer lidt mere omkring det bedste udstyr til børn, så er dk-kids.dk helt klart værd at holde øje med. Her kan man læse anmeldelser om alt fra bedside cribs til den bedste autostol på markedet – en titel som kiddy autostole i øvrigt meget fortjent løber med. På bloggen kan man læse mange gode indlæg om, hvordan man bedst muligt passer på sit barn. Blandt andet i bilen med en sikker autostol, men også i hjemmet, hvor en bedside crib eksempelvis er anbefalelsesværdig, fordi den både tilbyder sikkerhed og komfort samtidig med, at det er godt for barnets tryghedsfølelse, at sove i nærheden af forældrene.