Press "Enter" to skip to content

Lad din indretning blive inspireret af andre

Lad din indretning blive inspireret af andre

Vi er mange, som går og har forskellige idéer, kreationer, tanker og meninger omkring, hvad der kunne være flot i et indretningsperspektiv. Grunden til, at det er på den måde, er, at vi alle er forskellige. Men netop fordi vi alle er forskellige, og dermed har forskellige meninger og idéer, så er det denne mangfoldighed, som sejrer. Og på den måde er det også ved at lytte til andre, at man selv kan få de bedste idéer. For sammen ved vi mere – og sammen kan vi lade os inspirere.

 

Med den lille tale omkring, hvordan vi er bedst, når vi arbejder sammen, så skal det understreges, at det er en opfordring til dig. Det er ikke politisk, det er ikke socialt – det er for din egen skyld, hvis du vil have den mest unikke og personlige indretning, som afspejler dig selv i dit hjem. For ved at kigge på andres idéer og folks kreationer, så har du det bedste grundlag til at vide, hvilke valg du selv skal tage.

 

Lad inspirationen komme ud på væggen

Når nu vi snakker indretning og interiør, så er væggene i vores hjem kunstnerisk set store rammer, hvor mulighederne er mange. Og netop væggene er nøglen til at samle rummet til én helhed, i og med at de indrammer dit hjem. Dermed er de valg, du tager med hensyn til, hvad der skal hænges op, da også vigtige – uanset om du er til rene linjer og et sofistikeret udtryk eller til hygge og personlige og varme detaljer.

 

Netop de valg, som du tager, og som afspejler dig, bør være bundet op på inspiration og viden fra, hvad andre har gjort. Denne viden tager du til dig, du overvejer den og vægter den, og i sidste ende finder du en løsning, som er mig-orienteret, og som dermed passer dig; selvom den er grundlagt på andres viden. Det er sådan, mange ting bliver skabt – og det er sådan, dit hjem samlet set bliver skabt, uanset hvad hensigten med indretningen er.

 

Find det rette sted at lade sig inspirere

Der er mange måder at lade sig inspirere på. Én af disse er på diverse blogs, rundt omkring på nettet. Her bidrages der med indslag til, hvad de selv synes er pænt, og hvordan du måske selv kan benytte dig af deres idé. En af disse blogs kunne eksempelvis være denne fra SUMOpix, hvor der findes et væld af forslag til, hvad der skal op og hænge på din væg. Så det er bare om at komme i gang med at lade sig inspirere.