Press "Enter" to skip to content

Udstyret skal være i orden

Camping er en ting, du kan nyde året rundt. Betingelsen er dog, at du har dit udstyr i orden. Især forteltet er tit der, hvor kæden hopper af for de mange danske campister. Det er fristende at hoppe over hvor gærdet er lavest, da ”det jo bare er et fortelt”. Dette kunne ikke være længere fra sandheden. Det er nemlig ikke bare et stort stykke stof. Ironisk nok, er det faktisk her man opholder sig mest, når man er på camping. Hvorfor så ikke lægge lidt kroner i den del af udstyret?

Er man typen som camperer året rundt, skal forteltet selvfølgelig kunne klare alt den vind og vejr, vi her i Danmark er blevet velsignet med. Den skal kunne klare regn, både byger og skybrud, hedebølger og hvis man er rigtig hardcore, et snefnug eller to. Det kræver ikke en doktorgrad for at kunne regne ud, at alt dette ikke kan klares med en presenning. Nej, udstyret skal være i orden og kvaliteten skal være i top. Det kan godt være, at det kan være fristende at spare lidt på pengene i forhold til kvaliteten, men på den lange bane, er kvalitet den billigste løsning. Så holder dit fortelt i meget længere tid, og du vil ikke skulle gå og lave lappeløsninger hele tiden. Desuden slipper du også får den irriterende klump i maven som opstår ved dårligt vejr. Holder forteltet nu også?

Desværre kan det være svært at finde rundt i forteltsmarkedet. Det er nemt at blive taget ved næsen, og betale meget for fortelte af dårlig kvalitet. Så hvordan skal man så luge ud i de mange udbydere af fortelte? Hvem har rent mel i posen, og hvad er vigtigt at holde øje med? Det kan være svært at finde ud af, men heldigvis er der hjælp at hente. Tag et kig på http://dk-teltekspert.dk/. De er eksperter i fortelte og bloggen opdateres jævnligt med nye tips og ting du skal være opmærksom på, når du skal investere i et fortelt af god kvalitet.

En god campingvogn fortjener et godt fortelt som kan modstå lidt af hvert. Det skal være behageligt at sidde i, da det er her du kommer til at bruge mest tid på din ferie, i hvert fald, hvis det er om sommeren du er afsted. Så er du, ligesom mange danskere, i tvivl om, hvad du skal vælge, så hop ind på bloggen, og find ud af, hvilket fortelt passer lige netop til dig.