Press "Enter" to skip to content

Gode tips til firmafrugt fra Frugtcompagniet

Der er mange ting at tage højde for, når det handler om at skabe sunde og motiverende rammer for sine medarbejdere. Ønsker du at øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden i din virksomhed, kan et enkelt tiltag som indførelse af firmafrugt være med til at højne kvaliteten på arbejdspladsen. Med sunde og glade medarbejdere øges produktiviteten, og arbejdspladsen bliver et bedre sted at lægge en skarp og effektiv indsats for alle.

Oplev fordelene ved firmafrugt til medarbejderne

Det er ikke uden grund, at Sundhedsstyrelsens råder til, at man spiser 6 stykker frugt om dagen. Frugt og grønt indeholder vigtige vitaminer og mineraler, som styrker kroppens sundhed – både nu og på længere sigt. Frugt og grønt mindsker risikoen for livsstilssygdomme som type 2-diabetes, overvægt, kræft og hjertekarsygdomme, og giver samtidig mere energi i hverdagen. Med firmafrugt gør du det nemt for dine medarbejdere at opretholde en grønnere livsstil, og du vil som virksomhed nyde godt af frugterne fra initiativet i form af højere produktivitet og gladere medarbejdere.

Nogle af de fordele, din virksomhed vil opleve med en fast firmafrugtordning, er lavere sygefravær blandt medarbejderne, mere energi og højere produktivitet på arbejdspladsen, en sund profil til virksomheden og glæden ved nem adgang til en sund snack i farten. Firmafrugt betaler sig, både når det kommer til medarbejdertilfredsheden og tallene på bundlinjen.

Blog med inspiration til firmafrugt

Når du klikker forbi http://dk-frugtordning.dk kan du læse mere om fordelene ved at lave en firmafrugtordning på din arbejdsplads. Her finder du en række artikler, hvor du kan læse om Frugtcompagniet’s erfaringer med firmafrugt til det danske erhvervsliv. Læs artikler om, hvordan firmafrugt højner moralen på arbejdspladsen, eller hvordan en fast frugtordning kan bidrage til et mærkbart fald i sygefraværet blandt de ansatte. Når medarbejderne føler, at der tages hånd om deres trivsel, kan det motivere til en bedre arbejdsindsats, og de rent fysiske fordele ved mere frugt og grønt i kroppen under arbejdsdagen kan ligeledes være med til at øge effektiviteten – og derved økonomien i virksomheden.

Kig forbi bloggen og find gode ideer til din frugtordning.

Lav en firmafrugtordning hos Frugtcompagniet.dk

Frugtcompagniet har eksisteret siden 2003, hvor de begyndte at skabe billige og velsmagende firmafrugtordninger til de danske virksomheder. Som kunde hos dem bliver du en del af en tilfreds kundekreds, som nyder godt af fordelene ved frugt på arbejdspladsen. Du kan få din firmafrugt leveret så ofte du ønsker, ligesom du selv vælger hvilken frugtsammensætning og mængde der matcher jeres behov.