Press "Enter" to skip to content

Det er nemt at bestille catering til din fest med ebuffet.dk

Forskellige typer arrangementer stiller varierende krav til bespisning – såvel hvad angår madens type og anretning, som hvad angår diverse hensyn til fødevare allergi og gæsternes forskellige gastronomiske præferencer. Når man bestiller catering eller mad ud af huset, er det vigtigt at holde sig alle disse forhold for øje – men det kan godt være særdeles vanskeligt at holde styr på dem, især når man bestiller over telefonen, og der kan hurtigt opstå fejl og misforståelser i kommunikationen.

 

På bloggen kan du læse mere om, hvordan forskellige mennesker i festarrangør situationen har håndteret disse problemstillinger ved at bruge ebuffet.dk. På ebuffet.dk finder du et nemt og overskueligt bestillings system, som gør det muligt for dig at bestille nøjagtig det antal kuverter, du ønsker, af en hvilken som helst ret – det være sig canapeer, snacks, tapas og andre småretter, men også julefrokost retter og sågar brunch ud af huset. Al mad er frisklavet og tilberedt af de friskeste råvarer af høj kvalitet.

 

Læs for eksempel om sekretæren som, oveni alle sine andre arbejdsopgaver, fik til opgave at arrangere virksomhedens julefrokost – og det gjaldt alt fra reservering af lokale til bestilling af mad og drikkevarer til de af firmaets medarbejdere, som havde meldt positivt tilbage. Dette er bestemt ikke nogen lille opgave, og der kan opstå mange problemer i forbindelse med catering. Denne sekretær valgte at benytte ebuffet.dk, og kunne dermed drage fordel af nem bestilling uden misforståelser. Og så kunne hun fokusere på at finde det rette lokale i god tid – og sørge for, at der blev pyntet flot op. Valget af ebuffet.dk gav tilmed luft nok i budgettet til at der kunne hyres en hyggepianist, så der kunne synges julesange!

 

Eller manden, som så gerne ville overraske sin hustru med et surprise party, og ene mand skulle stå for at invitere gæster, finde selskabslokale og skaffe bespisning. Med ebuffet.dk var maden ordnet nemt og hurtigt, og han kunne fokusere på at sørge for, at konen forblev intetanende op til selve dagen. Festen blev en stor succes, især fordi han ikke skulle gå og bekymre sig om, hvorvidt maden nu ville nå frem til tiden, og om catering firmaet havde forstået bestillingen. Med ebuffet.dk kommer maden altid frem til døren, og du vil altid modtage en automatisk bekræftelse på din bestilling i din email inbox. Dette er din sikkerhed for, at din bestilling er afgivet og modtaget korrekt.

 

Læs mere på bloggen her http://www.danmark-catering.dk og få inspiration til dit næste store fest arrangement!