Press "Enter" to skip to content

Nyt lækkert badeværelse eller nyt garderobeskab? – Find inspiration hos Barebilligst.dk

Har du planer om at renovere badeværelset, eller drømmer du om at udskifte det gamle garderobeskab med et nyt uden at det behøver at koste en formue, så kan du finde flotte og billige løsninger i onlinebutikker. Her kan du ofte spare penge sammenlignet med, hvis du handler i fysiske butikker. Hos Barebilligst.dk tilbyder de et stort udvalg af Scanbads flotte badmiljøer. Her er noget for enhver smag, uanset om det er store eller små vaskeskabe, du er på udkig efter, og hvilke farver og materialer, du foretrækker. Du kan helt sikkert finde en model, som passer til dig i sortimentet. Her er eksempelvis Delta-serien, som giver dig mulighed for at vælge mellem 7 forskellige farver, så du kan få din egen individuelle løsning. Rumba-serien giver dig masser af plads til opbevaring og har en let buet front, så den ser let ud og ikke klodset. Multo+-serien er en bred serie, hvor du kan vælge mellem small, medium og large, og du kan vælge mellem skabe og skuffer i fem forskellige designs. Dermed har du alle muligheder for at indrette et badeværelse på dine egne præmisser og med det personlige udtryk, du ønsker dig. Til Scanbad badmiljø fås også mange forskellige spejlløsninger.

Design dit eget unikke garderobeskab til soveværelset eller gæsteværelset

Hos Barebilligst.dk er det også muligt, at du kan designe dit helt unikke garderobeskab til soveværelset eller gæsteværelset ved hjælp af en smart Design-selv-funktion. Her kan du vælge mellem alt fra materialer til hvor mange låger, hylder og skuffer, der skal være i dit nye garderobeskab. Det smarte ved at designe det selv i stedet for at vælge en standardløsning er, at du selv kan vælge, hvilke mål det skal være. Det kan være særligt praktisk, hvis du f.eks. bor i en lille lejlighed eller skal have dit garderobeskab stående i gæsteværelset eller sommerhuset. Med dit nydesignede garderobeskab får du præcis den opbevaringsplads du har brug for til dig selv og din familie.

God service og billig fragt

Måske har du allerede en plan for renoveringen af dit badeværelse, og du ved, hvordan du ønsker at dit badeværelse skal se ud. Det kan også være, at du har et tydeligt billede inde i hovedet af, hvordan det perfekte garderobeskab ser ud. Men ellers kan du lade dig inspirere hos Barebilligst.dk, som tilbyder mange forskellige kvalitetsløsninger til billige priser. Du får også en god og professionel rådgivning i kundeservice, hvis du har spørgsmål eller søger vejledning. Det er nemt og trygt at handle i webshoppen og leveringstiden er som regel 4-8 dage med mindre det er specialopgaver. Fragten er kun 199 kr., og du får leveret varerne lige til døren.