Press "Enter" to skip to content

Klassisk og komfortabel

Jeg har aldrig været til det moderne. Det skal være klassisk, og det skal være komfortabelt, og sådan har jeg også altid haft det med mine sko, så jeg har måtte holde mig til mærker som rieker og lignende mærker, som er gode til at kombinere netop de to ting. Jeg har i en periode været på jagt efter en lædersko eller støvlet, som kan hjælpe med at komme igennem den periode, som vi lige nu skal igennem, nemlig overgangen fra sommer til vinter, hvor det er for meget med de store støvler, men for lidt med de lette sommersko.

Det findes online

Men det var forgæves, indtil jeg forleden faldt over en hjemmeside https://tondersko.dk/, hvor de havde den støvlet, som jeg ledte efter, og til en pris, som var meget god. Jeg var dog noget i tvivl, for priserne var næsten for gode til at være sande.

Jeg valgte dog efter en god snak med deres kundeservice at bestille det par sko, og til min store overraskelse, så gik der ikke mere end et par arbejdsdage, før jeg havde skoene til afhentning på min lokale pakkecentral.

Dejlige sko

Jeg skyndte mig at få pakken hentet efter arbejde, og så kunne jeg ved selvsyn se, at kvaliteten var som den, jeg kunne få i min lokale skoforretning, og alle garantier, havde deres kundeservice forsikret mig om, var de samme.

Jeg har siden handlet med dem en gang mere til børnene, og der fik jeg samme fantastiske service. Kvaliteten er hver gang helt i top, så vi handler nu ikke vores sko andre steder, for når der er 4 børn, så er det med at finde nogle steder, hvor der kan spares, uden at man går ned på kvaliteten, og med den hastighed, som de børn vokser ud af deres sko, så er det et rigtigt godt sted at starte.