Press "Enter" to skip to content

Det bedste familiebillede

Vores familie er spredt over hele verden, nogle studerer i udlandet, og andre bor og arbejder i Australien, USA eller i nogle af de andre EU-lande, så da vi sidste år lykkedes at få alle samlet til en sensommerfest, var det med at få taget så mange billeder som muligt, og til min store overraskelse, så fik jeg taget et helt fantastisk billede af familien, som sidder samlet ved det store bord ude i haven, alle 25 kigger på kameraet, smilende og ingen blinker eller noget. Det er sjældent det sker.

Det bedste billede

Derfor har jeg i det forgangne år gerne ville gøre noget med det billede, men det er kun blevet ved snakken, for bare at forstørre det virker banalt. Men for et par måneder siden var jeg så på hotel med fruen på en forlænget weekend, og der så vi så, at der var fotografier, som så ud som om, de var på lærred. Det er noget, som fik fotografierne til at stå frem og gjorde smukke billeder fyldest. Så jeg spurgte ind til producenten og fik navnet på https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred.

Derfra gik det hurtigt, og alt, hvad de lovede på deres hjemmeside, passede, for de leverede hurtigt, og de leverede et fantastisk slutprodukt, som virkelig gjorde billedet til noget særligt.

Deres kundeservice forklarede smilende og professionelt fra første sekund, og jeg var ikke i tvivl om, at de skulle sætte min fotografi på lærred.

Prisen for det hele var forbavsende lav i forhold til, hvad jeg fik for pengene, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bruger dem til noget lignende, for det er sjældent, man får service på alle parametre, og at der over hele linjen bliver leveret topkvalitet. Det er også derfor, at jeg har anbefalet flere venner at bruge dem, for de finder ikke noget firma, som er bedre derude.