Press "Enter" to skip to content

Firmafrugt – Ja det kan svare sig

Som regnskabsassistent i en mindre virksomhed var jeg temmelig skeptisk, da jeg hørte, at ledelsen ønskede en frugtordning. Personligt ville jeg selvfølgelig ikke have noget imod at få gratis frugt på min arbejdsplads, men når man er ansvarlig for virksomhedens pengekasse, får man en naturlig skepsis overfor unødvendige udgifter. Dog blev den nye frugtordning hurtigt ekstremt populær blandt medarbejderne, og jeg må ærligt indrømme, at min skepsis var fuldstændig ubegrundet. 

Stor glæde for små penge

Vi valgte at benytte Frugtcompagniet til at levere firmafrugt. Dette var hovedsageligt på grund af prisen. De havde et tilbud, der gav os mulighed for at få leveret frugt i to uger til halv pris. Tanken var, at vi ville tilbyde medarbejderne firmafrugt i to uger. Hvis det var populært, ville vi fortsætte. Vi bestilte den mindste kurv, der indeholder 40 stykker frugt. Vi får denne frugtkasse leveret hver mandag for 114 kroner. Disse penge er utrolig godt givet ud. Små ordninger som disse giver uden tvivl en følelse af at være værdsat, og det er en god måde at fremme sundheden på arbejdspladsen.

Hvorfor vi bruger Frugtcompagniet

Vi anbefaler Frugtcompagniet, da de er billige og altid leverer frugt til tiden. Prisen er 114 kroner pr. kurv inklusiv levering. Herudover leverer Frugtcompagniet altid masser af forskellige frugter. Selvom vi har valgt den billigste løsning, får vi både appelsiner, æbler, pærer, nektariner, blommer og bananer. Derudover er deres personale meget serviceorienteret, og de lytter til vores henvendelser. De tilbyder en meget fleksibel plan, hvor vi selv kan fortælle, hvilken sammensætning af frugt vi ønsker. Vi vælger at have flest bananer og masser af clementiner omkring juletid. Sidst, men ikke mindst, er frugten, som vi får fra Frugtcompagniet, altid frisk og velsmagende.

Hvis din virksomhed har planer om at indføre en frugtordning, så kan firmafrugt fra Frugtcompagniet varmt anbefales.