Press "Enter" to skip to content

Interesseret i et flot Danmarkskort? Så se mere her

Det kan være svært at finde det helt rigtige Danmarkskort til stuen, arbejdspladsen elle klasselokalet. Det skal helst være et stort kort i en god kvalitet. Et der kan holde til, at folk peger på de steder, de har været. Man ser tit kort i en så dårlig kvalitet, at nogle byer er blevet slidt af, fordi folk har peget så meget på dem. 

Det problem slipper du for, når du køber Danmarkskort hos Sumopix. De har et stort udvalg af forskellige typer af kort og kan virkelig lave nogle flotte og store kort. Som en ekspert på markedet vil jeg klart sige, at de er værd købe kort hos

Hos Sumopix kan du nemlig vælge mellem mange forskellige kort. Det er ikke bare forskellige fremstillinger af, hvordan Danmark kan være tegnet på et kort. Det er også materialer, det er lavet i. Hvis det er til stuen, vil I typisk sagtens kunne nøjes med en helt almindelig plakat. I kan eventuelt hænge den i en ramme. Det er hyggeligt at dekorere sin stue, sit kontor eller lignende med vores land. Det kan også være en god måde at lære sine børn om geografi. 

Hos Sumopix kan du dog også få kort, der er printet på lærred. Det giver dem en helt anden kvalitet og rummelighed. Det gør dem langt mere holdbare. Kortene er ikke så dyre og er derfor gode at have som pynt i et klasseværelse. Du kan eventuelt vælge et kort, der er lavet på lyddæmpende lærred. Det vil gøre akustikken i klasseværelset langt bedre. De lyddæmpende billeder er fire centimeter tykke og bliver lavet på en særlig måde, så de er med til at forbedre akustikken i rummet. Alle rum, hvor der opholder sig børn, kunne nok have brug for sådan et billede. 

Endelig sælger Sumopix også Danmarkskort som nålekort. Det er kort, hvor det er muligt at sætte nåle i, de steder, hvor du har været. Det kan være en sjov måde at få et overblik over, hvor du har været henne i Danmark. Kortet kan også bruges på en efterskole eller en højskole, hvor eleverne kan sætte nåle i de steder, de kommer fra. Det kan man også gøre på et kort, der hænger i kollegiets fælleskøkken. På den måde kan man få et godt overblik over, hvor de andre er fra. Det kan være med til at starte nogle samtaler. Nålekortet er klæbet op på en masonitplade og kan derfor også fungere som en opslagstavle.